“Educaţia poate schimba istoria!”

Don Bosco

Fundația Giovanni Bosco vine în sprijinul elevilor de orice vârstă cu un nou centru de consiliere și orientare vocațională. Activitățile centrului sunt dedicate elevilor ce vor să facă primii pași în ceea ce privește alegerea unei ocupații profesionale.

Instrumente validate științific
schimba ceva acum!

Pachete consiliere

Standard

Include administrarea a 4 chestionare, generarea și vizualizarea profilului vocațional și ocupațional, compararea profilului candidatului cu cel al liceelor, universităților sau locurilor de muncă avute în vedere.
Se adresează: elevilor de gimnaziu și liceu/școală profesională.

Managementul Învățării și Creșterea Motivației de Învățare

Include, pe lângă opțiunile din Pachetul Standard, o serie de ședinte de consiliere, ce vizează organizarea învățării și creșterea moțivației de învățare.
Se adresează: elevilor din școala primară, gimnaziu și liceu/școală profesională.

Planificare a Carierei

Include, pe lângă Pachetul Standard, o serie de ședinte de consiliere, unde vor fi tratate subiecte pentru planificare a carierei.
Se adresează: elevilor din ciclul primar, gimnazial și liceal (inclusiv școală profesională).

Hibrid

Reprezintă un program complex de dezvoltare personală și orientare vocațională și include toate pachetele menționate anterior. Se adresează: elevilor de gimnaziu și liceu/școală profesională.

Autocunoaștere și Dezvoltare Personală

Include, pe lângă opțiunile din Pachetul Standard, o serie de ședințe de consiliere, unde vor fi tratate o serie de subiecte.
Se adresează: elevilor din ciclul primar, gimnazial, liceal (și școală profesională).

Obiective și beneficii

Obiective

Beneficii

Cursuri
5/5
125 Recenzii

3 CURSURI DE DEZVOLTARE PERSONALĂ

“Nu am cunoscut niciodată vreun tânar care să nu aibă ceva pozitiv în interiorul său; întâlnind un obstacol, am obţinut în urma depaşirii lui mult mai mult decât cea ce doream”.

Don Bosco
Suntem aici pentru tine!

Hai să ne cunoaștem!